«Πρόταση της Γιουνάιτεντ για Μπέιλ»

Θάνος Σαρρής
«Πρόταση της Γιουνάιτεντ για Μπέιλ»

bet365

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση για τον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά ο Ουαλός ήθελε να πάει στη «βασίλισσα».

Η μεταγραφή του Ουαλού αποτέλεσε αναμφίβολα την πιο πολυσυζητημένη κίνηση του καλοκαιριού. Έπειτα από αρκετά επεισόδια, το σίριαλ εξελίχθηκε θετικά και ο Μπέιλ σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Βιγιαρεάλ, ωστόσο η πρώτη του εμφάνιση μπροστά στους blancos οπαδούς πήρε αναβολή λόγω τραυματισμού. Ο Πέρεθ, με δηλώσεις του σε ισπανικός ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι τα χρήματα για την απόκτηση του παίκτη δεν ήταν πολλά, ενώ αποκάλυψε πρόταση της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες!

«Ο Μπέιλ ήρθε... φτηνά. Το να αποκτούμε τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν είναι η φιλοσοφία της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Μπέιλ ήταν ο καλύτερος διαθέσιμος στην αγορά αυτό το καλοκαίρι. Τον παρακολουθούσαμε εδώ και δύο χρόνια. Η Τότεναμ δεν ήθελε να πουλήσει. Μάθαμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση και κάναμε και εμείς το ίδιο. Από όταν ήταν παιδί είχε όνειρο να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και μας ζήτησε να το κάνουμε πράξη», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των Μερένγκες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα