Με Γκαρσία και Σπυρόπουλο

Με Γκαρσία και Σπυρόπουλο

Γιώργος Βροντάκης
Με Γκαρσία και Σπυρόπουλο

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία έλαβε κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ και ο Νίκος Σπυρόπουλος έπειτα από τριήμερο πρόγραμμα προσαρμογής, ενσωματώθηκε στον ρυθμό των υπολοίπων.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ έγινε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και όσοι παίκτες αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον Πλατανιά, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με λίγο τρέξιμο στο γήπεδο, ασκήσεις ενδυνάμωσης και θεραπείες με μασάζ, σάουνα και υδροθεραπείες. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές την Τρίτη (24/09) θα έχουν ρεπό που τους έδωσε ο Χουμπ Στέφενς για να ξεκουραστούν μετά την επιβάρυνση από τα συνεχόμενα ματς.

Οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής με ασκήσεις μεταβίβασης και κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής με διπλό στο μισό γήπεδο. Ο Πάμπλο Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Νίκος Σπυρόπουλος που μετά από τριήμερο πρόγραμμα προσαρμογής, ενσωματώθηκε στον ρυθμό των υπολοίπων.

Η προπόνηση της Τρίτης (24/09) θα διεξαχθεί στις 17.00 στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα