Προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημήτρης Τομαράς
Προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

bet365

Παναιτωλικός και Ολυμπιακός φρόντισαν να δείξουν με τον τρόπο τους την συμπαράστασή τους προς το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει με κάθε ευκαιρία το κοινωνικό της πρόσωπο. Η φιλανθρωπική δράση είναι ένα σπουδαίο κομμάτι της ομάδας και αντιμετωπίζεται ανάλογα, γεγονός που αποδεικνύεται και από το Olympiacos Foundation, το οποίο είναι στα σκαριά.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός στηρίζει την δράση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και στο συγκεκριμένο ματς είχε «συμπαίκτη» σε αυτή την ενέργεια τον Ολυμπιακό. Ο Σάββας Θεοδωρίδης, παρέδωσε στο ημίχρονο του αγώνα δύο φανέλες υπογεγραμμένες από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι άσοι των Πειραιωτών υπέγραψαν τις δύο συλλεκτικές εμφανίσεις, τις οποίες η ομάδα δώρισε στην εταιρία, για να στηρίξει οικονομικά τη δράση της. Σε ανάλογη ενέργεια προέβη και ο Παναιτωλικός, δωρίζοντας μία υπογεγραμμένη από τους παίκτες του φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα