Οδοστρωτήρας η Ίντερ (vid)

Οδοστρωτήρας η Ίντερ (vid)

Gazzetta team
Οδοστρωτήρας η Ίντερ (vid)

bet365

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά επτά γκολ σημείωσε η 'Ιντερ απέναντι στο πτώμα της Σασουόλο. Επέστρεψε ο Μιλίτο με δύο γκολ μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Αν και είναι ακόμα νωρίς αλλά η Ίντερ δείχνει να επιστρέφει. Οι παίκτες του Βάλτερ Ματζάρι χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα συνέτριψαν με το εντυπωσιακό 7-0 την Σασουόλο.

Από το πρώτο λεπτό το ματς ήταν παράσταση για έναν ρόλο με τους νερατζούρι να πιέζουν και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αμυνθούν. Το γκολ ήταν θέμα χρόνου και ο Παλάσιο στο 7' άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσει ο Ταϊντέρ στο 23'.

Η Σασουόλο είχε παραδώσει πνεύμα και δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 3-0 με αυτογκόλ του Πουτσίνο. Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με την Ίντερ στο ρελαντί να σημειώνει άλλα τέσσερα γκολ με τους Αλβάρες, Καμπιάσο, και Μιλίτο (2 γκολ) με τον Αργεντινό να επιστρέφει με γκολ μετά από επτά μήνες απουσίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα