Λαζάρ: «Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Λαζάρ: «Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Gazzetta team
Λαζάρ: «Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

bet365

Ο Κοστίν Λαζάρ έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ θέλει με τον ΠΑΟΚ εκτός από νίκες να προσφέρει και θέαμα.

Αναλυτικά όσα είπε στα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ:

Για την επιστροφή του στην ομάδα και το γεγονός ότι η απουσία του φάνηκε: "Και εμένα μου έλειψε πολύ η ομάδα και η μπάλα! Τα ματς χωρίς κόσμο έχουν ατμόσφαιρα προπόνησης και δεν μπορείς να παίξεις έτσι κανονικό ποδόσφαιρο. Με Μέταλιστ, Σάλκε και Σαχτέρ ήταν δύσκολο να παίζουμε χωρίς κόσμο, αλλά ευτυχώς αυτό πέρασε. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε έστω στο 92'. Μας βοήθησε ο Θεός... Μας χρωστούσε από προηγούμενα ματς...".

Για το ματς με τον Πλατανιά και αν περιμένουν να κλειστεί η ομάδα των Χανίων: "Οπως και να παίξει ο αντίπαλος εμείς πρέπει να κερδίσουμε και να ανεβάσουμε το σερί μας στις 4X4 νίκες. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι προσπαθούν να κλείσουν την άμυνά τους, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για μας. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το πάθημα που είχαμε με τον Παναιτωλικό και να καθαρίζουμε όπως πρέπει αυτά τα παιχνίδια. Από μας εξαρτάται η νίκη και πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να την πάρουμε... Θα έχουμε ξανά και τον κόσμο μας στο πλευρό μας και αυτό είναι σημαντικό...".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίζει παντού και πάντα: "Το σίγουρο είναι ότι πάντα και παντού θα παίζουμε με στόχο τη νίκη. Θέλουμε όμως να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος δεν περιμένει μόνο νίκες, αλλά θέλει να δει και καλό ποδόσφαιρο και εμείς θέλουμε να προσφέρουμε και τα δύο στους οπαδούς μας, νίκες, αλλά και θέαμα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ο κόσμος αναγνωρίζει όταν δίνουμε και τη ζωή μας για την ομάδα και εμείς σε κάθε παιχνίδι δίνουμε ό,τι έχουμε για να φέρουμε επιτυχίες στον ΠΑΟΚ".

Για το αν ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε με την παρουσία Νίνη και Τζαβέλλα: "Οσο καλύτεροι παίκτες έρχονται, τόσο το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει επίπεδα με τις κινήσεις που γίνονται και σίγουρα γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι και πρόπερσι και συνεχώς ανεβαίνουμε. Και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά φέτος".

Για το αν συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του: "Είναι νωρίς να μιλάμε από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι. Εμένα μου αρέσει η Ελλάδα, η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ. Θα είμαι 33 ετών αλλά νιώθω ότι έχω χρόνια μπροστά μου για μπάλα. Αλλά η επιθυμία για να μείνω δεν πρέπει να είναι μόνο από μένα αλλά και από τον ΠΑΟΚ. θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Πιστεύω ότι θα όλα θα πάνε καλά...".

Για το αν είναι έτοιμος να αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα: "Ακόμη δεν έχω πάρει σπίτι. Αλλά αν θα μείνω μάλλον θα αγοράσω... Δεν εξαρτάται όμως μόνο από μένα αλλά και από τον ΠΑΟΚ όπως ξαναείπα... Θέλω να μείνω. Αλλά αν δεν μείνω η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν ωραίο πάντως να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ κάποια ακόμη χρόνια..." .

Για τους φετινούς στόχους με τον ΠΑΟΚ: "Στην Ελλάδα θέλουμε να διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους. Και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στην Ευρώπη θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είμαστε καλή ομάδα και ίσως φέτος μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Εχουμε καταφέρει να φτάσουμε μέχρι τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά φέτος πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε και πολύ παραπέρα... Οσο πιο μακριά γίνεται. Γιατί όχι και στον τελικό! Είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα παλέψουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στην Ευρώπη. Εμένα πάντως είναι ένα όνειρο να παίξω τελικό στο Γιουρόπα Λιγκ με τον ΠΑΟΚ!".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα