Back to greek reality

Μαριάννα Αξιοπούλου
Back to greek reality

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά την τεσσάρα από την Παρί επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και φιλοξενείται στο Αγρίνιο (20:30, NS1). Νωρίς το μεσημέρι (16:00, NS2) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πλατανιά.

ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Το εγκεφαλικό απεφεύχθη την τελευταία στιγμή! Ο ΠΑΟΚ κέρδισε, έστω και στις καθυστερήσεις την άσημη Σαχτέρ και μπορεί να επικεντρωθεί εκ νέου στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου τα πράγματα και πιο εύκολα είναι και πιο… ζεστά! Η Τούμπα θα έχει κόσμο, ο Βούκιτς θα έχει λόγο – αν σκοράρει – να δείχνει τις εξέδρες και ο δικέφαλος που βρίσκεται σε μέρες ευημερίας θέλει να αποδείξει πως στοχεύει φέτος στο πρωτάθλημα. Απέναντι στον αήττητο Πλατανιά των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, ο δικέφαλος θέλει να φτάσει στις τρεις σερί νίκες, την ώρα που οι Κρητικοί , αγωνιζόμενοι για πρώτη φορά φέτος μακριά από το νησί τους, θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής. Η σύντομα προϊστορία είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, που κέρδισε και τα δύο περυσινά ματς, επικρατώντας 2-0 στην Τούμπα και 2-1 στα Χανιά.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 22/9, 16:00 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 2-0, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1, Βέροια-ΠΑΟΚ 1-2. / Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 1-1, ΟΦΗ-Πλατανιάς 0-0, Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1:1,40 Χ: 4,73 2: 12,20
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Στυλιάρας, Κωστάρας, Ζυγούρης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Πάμπλο Γκαρσία (τραυμ.), Σπυρόπουλος (ανετ.) – Θέρα (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εργοτέλης πίνει, Εργοτέλης κερνάει και ο Πανιώνιος μεθάει… Η αντάμωση με τις κρητικές ρακές, δε βγαίνει σε καλό στους κυανέρυθρους, που απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν κάκιστη παράδοση. Μόλις πέντε νίκες σε 14 ματς, με τον Εργοτέλη να τρέχει από το Φεβρουάριο του 2009 ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων είτε στο Παγκρήτιο, είτε στη Νέα Σμύρνη. Σε αυτό το διάστημα, ο Πανιώνιος δεν έχει σκοράρει καν στην Κρήτη, ενώ συνολικά έχει πετύχει τρία γκολ. Κι όλα αυτά επισημαίνονται, διότι η δύναμη του Εργοτέλη φέτος μοιάζει να είναι η άμυνά του. Η άμυνα της ομάδας του Γιάννη Πετράκη έχει δεχτεί τα δύο γκολ από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα κι έκτοτε κρατάει το μηδέν, κάτι που την έχει βοηθήσει αν μη τι άλλο να μην χάνει. Οι κυανέρυθροι που δείχνουν επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος, πρέπει να ξεπεράσουν αυτό τον σκόπελο για να μπορέσουν να πάρουν κάτι από το Παγκρήτιο και να ρεφάρουν την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανθρακικό.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 22/9, 18:15 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παγκρήτιο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Εργοτέλης-Λεβαδειακός 2-0, Ξάνθη-Εργοτέλης 0-0, Παναιτωλικός-Εργοτέλης 0-0. / Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 3-0, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1, Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,38 Χ: 3,15 2: 3,70
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Δημητρόπουλος, Πετρόπουλος, Σταθόπουλος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα αν στον Άρη υπάρχουν συνθήκες επιβίωσης, αλλά στον… Άρη, ο Λεβαδειακός και ο Τάκης Λεμονής πήραν βαθιά ανάσα. Οι πράσινοι με τον βαθμό που απέσπασαν κατόρθωσαν λίγο να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και την Κυριακή στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη, με σύμμαχο την παράδοση. Ο Λεβαδειακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον ΠΑΣ στην έδρα του, μετράει δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες, με την υποσημείωση βέβαια πως οι δύο ισοπαλίες είναι στις δύο τελευταίες φορές που η ομάδα των Ιωαννίνων επισκέφτηκε τη Λιβαδειά. Ο ΠΑΣ έχει κατορθώσει να διατηρηθεί ως τώρα στα περυσινά στάνταρ, κάτι εξαιρετικά δύσκολο για μια ομάδα που πέρασε αρκετούς τριγμούς το καλοκαίρι. Εκμεταλλεύεται – όπως συνηθίζει – στο έπακρο την έδρα της και είναι πάντα επικίνδυνη μακριά από τα Γιάννινα.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 22/9, 18:15 (NS3)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Λιβαδειάς
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Εργοτέλης-Λεβαδειακός 2-0, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-5, Άρης-Λεβαδειακός 1-1. / ΠΑΣ-Απόλλων 2-0, Καλλονή-ΠΑΣ 1-0, ΠΑΣ-Ατρόμητος 1-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,94 Χ: 3,12 2: 2,85
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Αμπαρκιόλης, Θανασακούδης, Βερρής
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Κονέ (τιμωρ.), Γεωργίου (τραυμ.) – Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΣ.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ

Η Βέροια είναι μέχρι τώρα η… πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχει αγωνιστεί με τρεις διαφορετικούς προπονητές και ο Τον Κάανεν θα βρεθεί για δεύτερη φορά στον πάγκο της, αυτή τη φορά στην Κομοτηνή. Η ομάδα της Ημαθίας δεν έχει ηττηθεί ακόμα μακριά από τη Βέροια, αποσπώντας ισοπαλία από Παναθηναϊκό και Πλατανιά, όμως απέναντί της έχει τον Πανθρακικό που δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Η ομάδα της Κομοτηνής μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, έφτασε πολύ κοντά στο «διπλό» στη Νέα Σμύρνη, αλλά και η ισοπαλία που απέσπασε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητικό αποτέλεσμα. Απέναντι στη Βέροια έχει και το αβαντάζ της προϊστορίας με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα συνολικά, αλλά με την ήττα να έχει σημειωθεί στη μοναδική αναμέτρηση που έχουν δώσει ως τώρα οι δύο ομάδες στην Κομοτηνή για τη Super League.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 22/9, 18:15 (NS4)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0, Πανθρακικός-Παναιτωλικός 2-1, Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1. / Βέροια-ΟΦΗ 2-0, Παναθηναϊκός-Βέροια 1-1, Βέροια-ΠΑΟΚ 1-2.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,30 Χ: 3,15 2: 3,64
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Κύζας, Καρατζίκας, Ταρανάς
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Μερίνο (τραυμ.) – Σεγούντο (τραυμ.), Γκιγέρμο (τραυμ.)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέντε γκολ στον Λεβαδειακό, τέσσερα γκολ στην Ξάνθη, τέσσερα γκολ από την Παρί Σεν Ζερμέν! Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στο Champions League έπαθε ό,τι εκείνος κάνει στην Ελλάδα, όπου η διαφορά δυναμικότητά του, του δίνει την ευχέρεια να κερδίζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα παιχνίδια. Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα με μια δύσκολη δοκιμασία στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό να… χρωστάει μια καλή εμφάνισή στον κόσμο του, μετά τη λευκή ισοπαλία απέναντι στον Εργοτέλη και το απογοητευτικό πρόσωπο που παρουσίασε. Είναι αξιοσημείωτο, όμως, πως οι νεοφώτιστοι σε έξι ματς μέχρι τώρα κόντρα στον Ολυμπιακό έχουν κατορθώσει να πετύχουν μόνο ένα γκολ κι αυτό όχι στην έδρα τους. Στο Αγρίνιο ακόμα δεν έχουν σκοράρει απέναντι στους ερυθρόλευκους, που έχουν κερδίσει δύο φορές με 1-0 και έχουν παραχωρήσει μια λευκή ισοπαλία.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 22/9, 20:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παναιτωλικού
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 2-0, Πανθρακικός-Παναιτωλικός 2-1, Παναιτωλικός-Εργοτέλης 0-0. / Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-5, Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 13,00 Χ: 5,19 2: 1,35
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Σιδηρόπουλος, Φραγκιαδάκης, Μερκενίδης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Ιωάννου (τραυμ.), Κουτρουμάνος (τραυμ.) – Μιγκέλ Τόρες (τραυμ.), Μπονγκ (τραυμ.), Φουστέρ (τραυμ.), Σαλίνο (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Δεν είναι μόνο η… ίντριγκα που αξίζει αναφοράς! Γιατί στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό, υπάρχει μια ξεχωριστή ιστορία και είναι για το χαμόγελο του παιδιού… Οι γηπεδούχοι σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία διάλεξαν το πιο εμπορικό ματς της χρονιάς, προκειμένου να στηρίξουν τον οργανισμό και να προσφέρουν με τον τρόπο τους στο έργο του. «Το χαμόγελο του παιδιού» θα προωθηθεί από τη φανέλα του Παναιτωλικού, η διοίκηση του οποίου θα προσφέρει μετά το ματς υπογεγραμμένες φανέλες, ενώ προς τιμήν του στην προσπάθεια της Κυριακής θα συμμετάσχει και ο Ολυμπιακός μετά από πρόσκληση των γηπεδούχων.

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ

Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίσει η Ξάνθη… Κι εκεί που τελειώνουν οι προπονητές, αρχίζει ο Νίκος Κεχαγιάς! Η ακριτική ομάδα με τον γνωστό, ιδιαίτερα… κομψό τρόπο που έχει στις ανακοινώσεις ώθησε το Νίκο Καραγεωργίου σε παραίτηση, μόλις τέσσερις αγωνιστικές μετά την έναρξη της σεζόν και η ιστορία της με τους προπονητές συνεχίζεται. Απέναντι στον Άρη, θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού ο Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος θα βρεθεί στην ίδια θέση για τέταρτη φορά. Το 2006-07 ανέλαβε τον Φεβρουάριο, το 2007-08 ανέλαβε τον Οκτώβριο, το 2009-10 και πάλι τον Φεβρουάριο, ενώ τη σεζόν 2010-11 ήταν εκείνος που ξεκίνησε τη σεζόν για να αντικατασταθεί μετά από τρία παιχνίδια. Σε καμία από τις… πρεμιέρες του, ωστόσο, δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει. Αυτά είναι τα καλά νέα για τον Άρη, που μετά την αλλαγή προπονητή κατόρθωσε να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα και παρότι ήθελε τη νίκη, αν μη τι άλλο δεν ηττήθηκε. Στην Ξάνθη έχει θετική παράδοση, καθώς έχει να χάσει από το 2010 και συνολικά τα τελευταία δέκα χρόνια έχει μόλις τρεις ήττες, συμπεριλαμβανομένου και τρία παιχνίδια κυπέλλου.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 23/9, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Πηγάδια
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0, Ξάνθη-Εργοτέλης 0-0, Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0. / Άρης-Καλλονή 0-2, Ατρόμητος-Άρης 2-0, Άρης-Λεβαδειακός 1-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,10 Χ: 3,25 2: 4,33
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Μαντάκης, Σίπκας, Καραγκιζόπουλος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Κομεσίδης (τραυμ.) - Αγκάνθο (τιμωρ.)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Τα παιχνίδια ανάμεσα στην Ξάνθη και στον Άρη έχουν τη δική τους επεισοδιακή ιστορία. Σχεδόν κάθε χρόνο κάτι θα συμβεί που θα κλέψει την παράσταση από τον αγωνιστικό χώρο και θα περάσει σε δεύτερη μοίρα ό,τι γίνει μέσα στο γήπεδο. Εξαίρεση αποτελεί η περυσινή σεζόν, όπου στα δύο παιχνίδια συνέβη το απόλυτο τίποτα (0-0 και τα δύο ματς), αλλά την ίδια στιγμή και κάτι πολύ σημαντικό για τον Άρη. Το ματς στην Ξάνθη ήταν η οριστικοποίηση της παραμονής του στη Super League στην τελευταία στροφή του περυσινού πρωταθλήματος, κάτι που θέλει να αποτελέσει οδηγό και για το φετινό ματς.

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα