Έτοιμος για Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Έτοιμος για Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

bet365

Με τα γνωστά προβλήματα (Μπονγκ, Φουστέρ, Σαλίνο, Τόρες) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» δεν επιφύλαξε απρόοπτα για τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού και την τακτική, ενώ έριξαν ξανά μεγάλο βάρος στις στημένες φάσεις.

Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Σαλίνο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Φουστέρ και Μπονγκ. Ο Τόρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς. Αυτή αποτελείται από τους Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Σέποβιτς, Παπάζογλου, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σιόβα, Βάις, Γιαταμπαρέ. Η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα για το Αγρίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα