Με όλα τα όπλα στη Λιβαδειά ο ΠΑΣ

Gazzetta team
Με όλα τα όπλα στη Λιβαδειά ο ΠΑΣ

bet365

Το πρωί του Σαββάτου (21/9) ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την Λιβαδειά και λίγο αργότερα η ομάδα αναχώρησε για την Βοιωτία.

Η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από τους Βελλίδη, Σωτηρίου, Βίλα, Μιχαήλ, Ίλιτς, Ντάσιο, Τσάβες, Τσουκαλά, Κοροβέση, Μπέριο, Κολοβέτσιο, Τζημόπουλο, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Στρούνα, Κεϊτά, Κρητικό και Αυγενικού.

Αρχηγός αποστολής ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος. Το απόγευμα η ομάδα των Ιωαννίνων θα προπονηθεί στο βοηθητικό γήπεδο της Λιβαδειάς.

*Για Λιβαδειά και Ξάνθη αναχώρησαν οι ομάδες Κ20 και Κ17 του ΠΑΣ όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν τις ομώνυμες ομάδες, για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της super league.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα