Ξαδέλφη γάβρισσα έβαλε χέρι στον ΠΑΟΚ

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Ξαδέλφη γάβρισσα έβαλε χέρι στον ΠΑΟΚ

bet365

Μετά το 2-1 στην Σαχτιόρ ο Αποδυτηριάκιας γράφει για την διπρόσωπη, τριπρόσωπη ομάδα του Στέφενς

Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Κανένας, αν μιλάμε υπεύθυνα, ούτε ο προπονητής του είναι σήμερα σε θέση να προβλέψει ποιες οι δυνατότητες της ομάδας. Αυτό, όμως, που σε υποψιάζει είναι ότι ο ΠΑΟΚ, που εδώ και χρόνια πολλά έχει πάρει διαζύγιο από την αληθινή διεκδίκηση του πρωταθλήματος, δεν είναι έτοιμος να κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό.

Ένα μάτσο χάλια ήταν στο πρώτο ημίχρονο με την Σάλκε στη Γερμανία. Να το αγνοήσουμε. Γιατί όχι αν είμαστε της πλάκας και να λάβουμε υπ’όψιν το πόσο τρομερός και φοβερός ήταν ο ΠΑΟΚ στο β’ ημίχρονο.

Την πάτησε την Παρί Σαιν Ζερμαίν στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός. Και στην επανάληψη ήταν ένας μαραθωνοδρόμος να τον λυπόσουν από τα μισά της διαδρομής. Εμείς, όμως, οι Φρανσουά Τεμπώ της ποδοσφαιρικής κριτικής θα χειροκροτήσουμε τον μισό Ολυμπιακό, τον μισό ΠΑΟΚ.

Χθες με την τατάρικη Σαχτιόρ, τι χαμπάρια; Ήρθε η ξαδέλφη από τον Καναδά και αφού ο ξάδελφος την περπάτησε στον Λευκό Πύργο την πήγε στο δωμάτιό του, δήθεν να της δείξει και φωτογραφίες του από το πρόσφατο παρελθόν.
-Εδώ είμαι εκδρομή στην Γερμανία, στο β’ ημίχρονο με τη Σάλκε.
«Καλός είσαι, ξάδελφε…» και ο ξάδελφος παίρνει θάρρος, έτοιμος να της βάλει χέρι στα μπούτια της ξαδέλφης.
-Εδώ είμαι στο Αγρίνιο, με τα παιδιά της παρέας…
«Χάλια είσαι, ξάδελφε…» του λέει η ξαδέλφη, από κούνια γαβρόφατσα, και απλώνει το χέρι στα οπίσθια του ξάδελφου.

Του’φυγε όλος ο τσαμπουκάς του ξάδελφου.
-Τι κάνεις, ρε ξαδέλφη…, κι εγώ ήθελα να σου δείξω τη φωτογραφία του 2-1 με την Σαχτιόρ…
«Καλύτερα όχι, ξάδελφε…, δεν βλεπόσουν, έλα, μη φεύγεις, δεν μ’αρέσουν μόνον τα κορίτσια και τα αγοράκια τα κάνω κέφι…».

Το «μυστικό» για να κτυπήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας