Απόλυτη προσήλωση σε Παναιτωλικό

Δημήτρης Τομαράς
Απόλυτη προσήλωση σε Παναιτωλικό

bet365

Η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένη μόνο στον Παναιτωλικό. Προβληματίζεται ο Μίτσελ για την διαχείριση καθότι ακολουθεί αρκετά βαρύ πρόγραμμα και ενώ έχει και τους τραυματισμούς.

Στο Λιμάνι τεχνικό τιμ και παίκτες έχουν επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Μίτσελ έχει φροντίσει ώστε να διευκρινίσει προς τους παίκτες του τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει μία τέτοια εκτός έδρας αναμέτρηση.

Από την άλλη πονοκεφαλιάζει αισθητά για το rotation και την διαχείριση του υλικού. Ο Ολυμπιακός θα έχει να δώσει πέντε ματς μέσα σε διάστημα δύο και πλέον εβδομάδων, γεγονός που προβληματίζει τον Ισπανό διότι θέλει σε όλους αυτούς τους αγώνες να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Έχει επίσης και προβλήματα τραυματισμών όπως τον Φουστέρ, τον Μπονγκ και τον Σαλίνο. Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή έχουν τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μετά στο Καραϊσκάκη στις 25 Σεπτεμβρίου τον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδας και στις 28/09 το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Στις 2 Οκτωβρίου υπάρχει το σημαντικό παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 6 Οκτωβρίου οι πρωταθλητές γυρίζουν στο Φάληρο για τον αγώνα με την Βέροια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Δηλαδή από τις 22/09 έως τις 6/10 (15 ημέρες) έχουν 5 παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα