Ανοίγει τα χαρτιά του ο Σαββίδης

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Σαββίδης

Gazzetta team
Ανοίγει τα χαρτιά του ο Σαββίδης

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης θα αναλύσει τα επενδυτικά του σχέδια στην Ελλάδα, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει τη Σαχτιόρ Καραγκάντι στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και νωρίτερα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα ανοίξει τα χαρτιά του σε εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στο Μακεδονία Παλάς.

Ο Σαββίδης έχει καλέσει πολιτικούς από τη Βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα, καθώς και επιφανείς επιχειρηματίες και θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα τα επιχειρηματικά του σχέδια, θέλοντας από τη μία να δείξει ότι τα όσα έχει σκοπό να πραγματοποιήσει θα είναι για το καλό όλων και από την άλλη να ζητήσει στην πράξη τη στήριξη των πολιτικών.

Οι πληροφορίες θέλουν τον ομογενή επιχειρηματία να αναφέρεται αναλυτικά στα πλάνα του για τη νέα Τούμπα, καθώς και για το νέο προπονητικό κέντρο, ενώ είναι πιθανόν να προχωρήσει και σε ανακοινώσεις! Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τα όσα θα πει θα προκαλέσουν αίσθηση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα