«Κόβει» δέκα ο Δέλλας

«Κόβει» δέκα ο Δέλλας

Gazzetta team
«Κόβει» δέκα ο Δέλλας

bet365

Σάρκα και... οστά παίρνει η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα για μείωση του ρόστερ της ΑΕΚ και από την προπόνηση της Πέμπτης θα βρίσκονται δέκα λιγότεροι στη διάθεσή του.

Το υπεράριθμο ρόστερ που διέθετε η Ένωση από την αρχή της προετοιμασίας, δυσκόλευε το έργο του νεαρού τεχνικού και γι' αυτό είχε γεννηθεί εδώ και μέρες η σκέψη για μείωσή του. Η απόφαση του Δέλα είναι πλέον ειλημμένη και μάλιστα περνάει άμεσα στην πράξη, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό γκρουπ με παίκτες που θα προπονούνται νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Συγκεκριμένα αυτό θα γίνει από σήμερα και μάλιστα ανάμεσα στους «κομμένους» υπάρχουν κάποια... ηχηρά ονόματα, όπως αυτά των Παυλή, Μούργκα και Κάτσικα, σύμφωνα με τη «Live Sport». Παράλληλα μαζί τους θα βρίσκονται και οι Ζιβάνοβιτς, Δημγκιόκας, Ντούμπερετ, Κέζος, Θαναηλάκης, Καζβιρόπουλος, Τζάθας.

Το μόνο μάλιστα που μένει πλέον να απαντηθεί, είναι υπό ποιου την επίβλεψη θα προπονούνται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που κάποιος από τους δέκα δείξει βελτίωση, τότε θα επανέλθει στην πρώτη ομάδα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα