Κανένας Τσάκας στο νταραβέρι της Παρί

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Κανένας Τσάκας στο νταραβέρι της Παρί

bet365

Και στον Παναθηναϊκό αναφέρεται ο Αποδυτηριάκιας με αφορμή τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού...

Κάποιος Τσάκας, εξαιρετικά αξιόπιστος όσο ο Παναθηναϊκός, αποφάσισε κάποια στιγμή να γελοιοποιήσει ό,τι είχε απομείνει μετά τη σωτήρια πολυμετοχικότητα. Με τη συμμετοχή και των ΜΜΕ, για να μη ξεχνιόμαστε, συνέβη πριν από δυο χρόνια το ρεσιτάλ διασυρμού του Παναθηναϊκού.

Ακριβώς εκείνες τις ίδιες ημέρες που γινόταν το νταραβέρι για την εξαγορά της πρωτευουσιάνικης ομάδας Παρί Σαι Ζερμαίν. Εδώ Τσάκας, εκεί Τσάκας, που είναι ο πρίγκηπας; Κάτι σα το νερό του Καματερού. Φοβερά πράγματα. Και μήπως ξαναπαιχτεί το έργο, στον Παναθηναϊκό πάλι. Μ’ άλλον Τσάκα. Αυτή τη φορά με κάποιο λαμόγιο καλοντυμένο και μπάνικο, όχι σαν τον αξιοπρεπή κύριο Τσάκα, με τη φάτσα σα να τον τρακάρησε τρακτέρ.

Κυριλάτη η αγοραπωλησία της Παρί Σαιν Ζερμαίν. Ποιοι είστε; Ακούσαμε καλά, είπατε από το Κατάρ;

  • Ουϊ, είμαστε από το Κατάρ, είπε ο νταραβεριτζής, μεσίτης με όνομα στα Ηλύσια Πεδία. Εκπροσωπώ την οικογένεια που κουμαντάρει το εμιράτο εδώ και 127 χρόνια και ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό. Γι’ αυτό θα κάνουν στη μικρή και τιμημένη από τα πετρέλαια πατρίδα τους και τους ολυμπιακούς αγώνες και το μουντιάλ. Και ξεκινούν από την Παρί…

«Με πόσα, παρακαλώ;…».

Ο μεσίτης ένοιωσε αμήχανα, έφτιαξε τη γραβάτα του.

  • Με ρωτήσατε πόσα; Δεν υπάρχουν νούμερα, κύριε… Υπάρχουν μόνο τα μηδενικά στο λογαριασμό.

Στήθηκε η εταιρεία Qatar Sports Investment και έγινε η ιδιοκτήτρια της Παρί Σαιν Ζερμαίν.

Το παρασκήνιο για Δώνη στον Παναθηναϊκό, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας