Σσς αρχίζει...

Θοδωρής Βασίλης
Σσς αρχίζει...

bet365

Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει με την πρωταθλήτρια Μπάγερν να έχει εύκολο έργο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αντίθετα, η Ρεάλ Μααδρίτης δοκιμάζεται στην Τουρκία κόντρα στην Γαλατά, ενώ φαβορί για τη νίκη είναι οι δύο του Μάντσεστερ.

1ος όμιλος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου για την πρωτιά και η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες υποδέχεται την Λεβερκούζεν στο Ολντ Τράφορντ με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί. Ακολουθεί το ντέρμπι με την Σίτι οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ελεγχόμενο ροτέισον. Η Λεβερκούζεν από την πλευρά της τα πηγαίνει μια χαρά στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πίσω από τις Ντόρτμουντ και Μπάγερν.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Σοσιεδάδ μετά την πρόκριση επί της Λιόν αντιμετωπίζει την εξαιρετική Σαχτάρ Ντόνετσκ που θέλει να κάνει ότι και πέρυσι να προκριθεί τουλάχιστον στους 16. Οι Βάσκοι δείχνουν σε καλή κατάσταση την ώρα που η Σαχτάρ έχει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται σε κάποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λεβερκούζεν

2ος όμιλος

Η Ρεάλ ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την πάντα επικίνδυνη Γαλατάσαραϊ. Ο Κάρλο Αντσελότι θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει και ο Ιταλός τεχνικός ελπίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα εξαργυρώσει το νέο συμβόλαιο με ένα γκολ. Οι Τούρκοι από την πλευρά τους δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα με συνέπεια να βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη Μπεσίκτας. Η Γαλατά έχει μόνο νίκες απέναντι στην Ρεάλ εντός έδρας και θα ψάξει για άλλη μία.
Αντίθετα εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Γιουβέντους απέναντι στο φάντασμα της Κοπεγχάγης. Οι Δανοί έχουν τα μαύρα τους τα χάλια και βρίσκονται στην 10η θέση σε πρωτάθλημα 12 ομάδων και δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι με τίποτα και δύσκολα θα καταφέρει να κοντράρει την φετινή Γιουβέντους.

Το πρόγραμμα

Κοπεγχάγη-Γιουβέντους
Γαλατασαράι-Ρεάλ Μαδρίτης

4ος όμιλος

Όμιλος με ξεκάθαρα φαβορί αφού Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι μόνο αν αυτοκτήσουν θα χάσουν την πρόκριση. Η Μπάγερν η οποία δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής και προσπαθεί να μάθει τον Γκουαρντιόλα και τις ιδέες του, υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στο τρίποντο. Εκτός για τους Βαυαρούς οι Γκέτσε, Τιάγκο.
Η Σίτι από την πλευρά της ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό με τον Πελεγκρίνι να ψάχνεται. Οι πολίτες έχουν να σκεφτούν και το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ και δεν αποκλείεται ο Χιλιανός τεχνικός να αφήσει κάποιους παίκτες εκτός.

Το πρόγραμμα

Πλζεν-Μάντσεστερ Σίτι
Μπάγερν Μονάχου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα