Δες την Τούμπα σε 3D

Δες την Τούμπα σε 3D

Γιώργος Βροντάκης
Δες την Τούμπα σε 3D

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να πρωτοπορεί και μέσα από το σάιτ του μπορείς να κάνεις tour σε όλη την Τούμπα σε 3D.

Αναλυτικά το κείμενο από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

Η Τούμπα ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται τους φίλους του ΠΑΟΚ απ’ όλο τον κόσμο. Η νέα πρωτοποριακή interactive υπηρεσία της ΠΑΕ σας παρέχει τη δυνατότητα μιας prive περιήγησης στην ιστορική έδρα του Δικεφάλου. Μπείτε μέσα στ’ αποδυτήρια. Δείτε που ετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές πριν από τα παιχνίδια. Περπατήστε στο τούνελ που οδηγεί στο γήπεδο. «Ακουμπήστε» το «ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ». Βγείτε στον αγωνιστικό χώρο. Μάθετε την Τούμπα από την οπτική γωνία των παικτών.

«Εισβάλετε» στην αίθουσα Τύπου όπου ο Χουμπ Στέφενς υποδέχεται τους εκπροσώπους του Τύπου. Καθίστε στις θέσεις των ΜΜΕ, μπείτε στη θύρα 4, βρείτε τη δική σας θέση σε όλες τις κερκίδες, έτσι ώστε την επόμενη φορά να ξέρετε που να αγοράσετε εισιτήριο.

Ζήστε τη δική σας VIP εμπειρία μέσα στην αίθουσα συσκέψεων του συλλόγου και στις σουίτες. Κάντε τα ψώνια σας στο επίσημο κατάστημα του ΠΑΟΚ. Κι όλα αυτά με τρισδιάστατη τεχνολογία από την άνεση του υπολογιστή σας.

Επιλέξτε εσείς ποιο σημείο του γηπέδου θέλετε να δείτε κι χρησιμοποιώντας τα εργαλεία περιήγησης που σας παρέχει το Toumba 3D Virtual Tour δείτε σε υψηλή ανάλυση την παραμικρή λεπτομέρεια του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Δείτε το Toumba 3D Virtual Tour πατώντας ΕΔΩ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα