Πρώτα Ξάνθη, μετά Παρί

Πρώτα Ξάνθη, μετά Παρί

Gazzetta team
Πρώτα Ξάνθη, μετά Παρί

bet365

Συγκεντρωμένους θέλει ο Μίτσελ τους παίκτες του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη τονίζοντας τους να μην σκέφτονται από τώρα το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Κατά την ομιλία στους παίκτες του, στην προπόνηση της Πέμπτης (12/9), ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όσους αγωνιστήκατε με τις εθνικές σας ομάδες, κάνατε καλά παιχνίδια. Πλέον, πρέπει να συγκεντρωθούμε στις δικές μας υποχρεώσεις, γιατί έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην σκέφτεστε το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά… απαγορεύεται να το κάνετε. Εγώ, πάντως, σκέφτομαι μόνο την Ξάνθη».

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ υπογράμμισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε. Πρέπει να νικήσουμε την Ξάνθη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο. Η προτεραιότητά μας είναι το ματς με την Ξάνθη και μετά το Champions League. Πρέπει να το καταλάβετε και να είστε επαγγελματίες. Είναι υποχρέωσή μας να νικήσουμε και να ευχαριστηθούμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα