Φουστέρ, το «πολυεργαλείο»

Φουστέρ, το «πολυεργαλείο»

Δημήτρης Τομαράς
Φουστέρ, το «πολυεργαλείο»

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ έχει εξελιχθεί και στα χέρια του Μίτσελ ένας παίκτης πολλαπλών χρήσεων ενώ αυτήν την στιγμή είναι ο Νο1 πασέρ του πρωταθλήματος.

Μπορεί να αγωνιστεί σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ, στα άκρα ή ακόμα και στον άξονα. Ο Νταβίντ Φουστέρ μπορεί να μην έχει το μεγάλο όνομα όμως το δίχως άλλο είναι ένας από τους πιο εργατικούς παίκτες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τον Ολυμπιακό με πολλή δουλειά και στο γήπεδο και στις προπονήσεις.

Ο Μίτσελ ποντάρει αρκετά και πάνω σε αυτόν τον παίκτη αν και φέτος έχει ουκ ολίγες επιλογές για τα άκρα και τα χαφ. Ήδη ο Ισπανός παίκτης έχει αποδείξει την χρησιμότητά του με 3 ασίστ σε 3 αγωνιστικές, γεγονός που του έχει δώσει την πρώτη θέση και ενώ 2ος είναι ο συμπαίκτης του, Τσόρι Ντομίνγκες με 2.

Ο Φουστέρ είναι ένας ποδοσφαιριστές που τρέχει πάνω κάτω, πιέζει, μαρκάρει, κλέβει, πασάρει αλλά και σκοράρει. Με άλλα λόγια μία μονάδα που δεν μπορεί με τίποτα να περάσει απαρατήρητη. Πρόκειται δε για εξαιρετικό χαρακτήρα που μονίμως προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό.

Ο Μίτσελ τον έχει στο μυαλό του για τα επόμενα ματς του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θεωρείται αρκετά βέβαιο πως και φέτος παρότι το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού έχει... τονωθεί για τα καλά με σημαντικές προσθήκες θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα