«Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

«Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Κώστας Παλαιολόγος
«Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

bet365

Το σύνθημα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League έστειλε ο Σαβιόλα στην Media Day του Ολυμπιακού. Τι είπαν, Σάμαρης, Μασάντο, Ρομπέρτο και Τσόρι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12:00) η ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε το Vodafone Media Day στο οποίο έδωσαν το παρών οι Χαβιέρ Σαβιόλα, Ανδρέας Σάμαρης, Πάουλο Μασάντο, Ρομπέρτο, Τσόρι Ντομίνγκεζ οι οποίοι απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα έδωσε το σύνθημα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ωστόσο τόνισε ότι προέχει το ματς με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα. «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι στην Ξάνθη. Θέλουμε να πάρουμε αυτό το σημαντικό ματς και να πετύχουμε την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο ματς με την Παρί».

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού είπε: « Πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο, αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση. Κάθε ομάδα θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της και πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι σκοράρει στις πρεμιέρες του στο Champions League με της ομάδες του: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσει η ομάδα μου και θα είναι ευχάριστο να συνδυαστεί και με ένα δικό μου γκολ».

Για το πότε θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο: «Δουλεύω καθημερινά σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το ότι θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, την Μπενφίκα:«Χάρηκα πολύ που πέσαμε με την Μπενφίκα. Θα συναντήσω παλιούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους διατηρώ καλές σχέσεις. Θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια».

Σάμαρης: «Να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση»

Ο Ανδρέας Σάμαρης από την πλευρά του ανέφερε: «Το μυαλό μας βρίσκεται στο ματς με την Ξάνθη. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε τον επαγγελματισμό μας και να φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Δεν πρέπει να εφησυχαστούμε και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να πάρουμε την τέταρτη σερί νίκη και να πάμε με καλή ψυχολογία στο ματς με την Παρί Σεντ Ζερμέν».

Για τους πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ: «Έχουμε κάποια επίσημα ματς στα πόδια μας και έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ο ένας τον άλλο. Με την βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το μειονέκτημα από την έλλειψη ομοιογένειας. Σημαντικό να κερδίσουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα και να μπούμε με το δεξί στην διοργάνωση».

Για την γρήγορη καθιέρωσή του: «Ούτε εγώ περίμενα να μπω τόσο γρήγορα στην ενδεκάδα και με την βοήθεια των συμπαικτών μου προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για την επικείμενη πρόσκλησή του στην Εθνική: «Όνειρο για μένα, τιμή για οποιονδήποτε παίκτη να φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος».

Μασάντο: «Δουλεύω για να γίνω ξανά βασικός»

Ο Πάουλο Μασάντο αρχικά αναφέρθηκε στο ματς με την Ξάνθη: «Το μυαλό μας είναι στο ματς με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να πάμε με καλή ψυχολογία στο ματς με την Παρί», ενώ για το ότι έχει χάσει την θέση του ενδεκάδα τόνισε: «Εγώ από την πλευρά μου δουλεύω για να κερδίσω και πάλι φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό και να βοηθήσω τόσο την ομάδα μου όσο και την Εθνική Πορτογαλίας».

Ρομπέρτο: «Νίκη απέναντι στην Παρί με την βοήθεια του κόσμου»

Ο Ρομπερτο από την πλευρά του ανέφερε: «Σκεφτόμαστε την Ξάνθη τώρα. Είναι ένα ματς πολύ σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε το σερί μας στο πρωτάθλημα, αλλά και για να πάμε με καλή ψυχολογία απέναντι στην Παρί».

Για το το αν είναι μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό ότι θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα το φαβορί του ομίλου είπε: «Δεν είναι μειονέκτημα. Ίσα ίσα που έχουμε τη δυνατότητα με την βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε σε μια πολύ μεγάλη νίκη, να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας για τη συνέχεια. Είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης».

Για το κλίμα που έχει βρει στην ομάδα: «Καλές οι συνθήκες που έχω βρει στην ομάδα. Το κλίμα με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ καλό. Με βοηθούν να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ντομίνγκες: «Θα παλέψουμε για πρόκριση»

Τέλος, ο Τσόρι Ντομίνγκες επεσήμανε: «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη. Θέλουμε την νίκη, ώστε να πάμε με καλή ψυχολογία στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Γαλλίας θα είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι για εμά και θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ο όμιλος στον οποίο μετέχουμε είναι δύσκολος για όλους αλλά εμείς θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μα για πρόκριση» :

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα