«Χάριζαν πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Χάριζαν πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ευκαιρία που περιμένει στον ΠΑΟΚ, αλλά και τα πολλά χαρισμένα πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» για:

Το αν μπορεί να βρεθεί σε επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης του παρελθόντος και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Έχω δύο μήνες που δουλεύω πολύ σκληρά, μου λείπει το ποδόσφαιρο σίγουρα και αυτό που δε με βοηθάει είναι πως πέρυσι ήταν μια χρονιά πεταμένη στα σκουπίδια. Δεν το βάζω σαν δικαιολογία. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είχα στο μυαλό μου πως θα παίξω ποδόσφαιρο. Εγώ περιμένω την ευκαιρία μου για να παίξω και θα δω αν μπορώ να δώσω και να προσφέρω αυτά που πρέπει ή όχι. Αν δεν μπορώ, τότε έχω φθάσει στο τέλος».

Το αν εισπράττει την αγάπη του κόσμου ακόμα και τώρα που δεν αγωνίζεται: «Από τότε που έχω πατήσει τα πόδια μου στη Θεσσαλονίκη έχω εισπράξει την αγάπη του κόσμου στο ίδιο βαθμό και τίποτα δεν έχει αλλάξει όλο αυτό το διάστημα».

Τα ματς με Μέταλιστ και Σάλκε και τη μη πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League: «Είναι πάρα πολύ μεγάλο κρίμα που δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους του Champions League. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι θα περάσει πολύ χρόνος για να καταφέρει να έχει μία τέτοια ευκαιρία που είχαμε φέτος. Από έξω, παρακολουθώντας τα παιχνίδια από την εξέδρα φαινόταν στις αναμετρήσεις με την Σάλκε πως είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να προκριθούμε στους ομίλους. Με όλα τα πλεονεκτήματα προς εμάς, αλλά δυστυχώς σε λίγα λεπτά χάσαμε την μπάλα. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις».

Την «μονομαχία» με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα: «Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, γιατί στη ζωή και στο ποδόσφαιρο εύκολο δεν είναι τίποτα. Για αυτό ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο παίρνει τα πρωταθλήματα. Μια αλήθεια είναι πως πολλά από τα πρωταθλήματα που πήραν ήταν χαρισμένα. Όλοι ξέρουν πώς ήταν η ιστορία αυτή. Το σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να είναι δυνατός και να βελτιώνεται κάθε φορά για να είναι ανταγωνιστικός».

Την μεγάλη του επιθυμία αυτή την περίοδο: «Όπως έχω πει και άλλες φορές, να έχουν όλοι υγεία, και αγωνιστικά να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Το γεγονός πως οι φανέλες με το όνομά του έχουν τις περισσότερες πωλήσεις: «Για εμένα είναι μεγάλη τιμή σε αυτή την περίοδο που δεν παίζω στην ομάδα να γίνεται αυτό. Είναι κάτι μου δίνει απίστευτη δύναμη αυτή η στήριξη που υπάρχει από τον κόσμο και είναι κάτι που δεν μπορώ να το εκφράσω εύκολα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα