«Αν στηριχθεί θα πετύχει»

«Αν στηριχθεί θα πετύχει»

Απόστολος Παγώνης
«Αν στηριχθεί θα πετύχει»

bet365

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς μίλησε για την συνεργασία του Άρη με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς ζητώντας από τους Αρειανούς να τον στηρίξουν για να πετύχει.

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για το νέο τεχνικό του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στον Αρένα. Ο παράγοντας της ΑΕΚ αρχικά αναφέρθηκε για το αν τον γνωρίζει προσωπικά.

«Δεν είχαμε πολλές σχέσεις με τον Ζόραν, γνωριζόμαστε όμως. Είναι αξιόλογος άνθρωπος και θέλει να πετύχει. Ως ποδοσφαιριστής έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως δεξί μπακ, έπαιξε σε μεγάλες ομάδες και ήταν πολύ καλός παίκτης, ενώ σαν προπονητής ξεκίνησε τώρα, έχει τη δική του φιλοσοφία και αν τον βοηθήσουν οι συνθήκες πιστεύω ότι θα προσφέρει πολλά στην ομάδα του Άρη».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ως προπονητής:

«Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει μια χαρά. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι δύο χρονιές έχει αναδειχθεί καλύτερος προπονητής στην Σερβία και η αλήθεια είναι πως δεν βγαίνεις εύκολα καλύτερος προπονητής εκεί. Θα πρέπει να έχεις κάνεις επιτυχίες. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Άρη, είναι μεν δύσκολη η κατάσταση, αλλά με τον δικό του τρόπο δουλειάς θα την αλλάξει και θα περάσει στους παίκτες την καλή ψυχολογία».

Τέλος, ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να του ευχηθεί καλή επιτυχία, λέγοντας:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία τόσο στον Μιλίνκοβιτς όσο και στον Άρη, αλλά χρειάζεται βοήθεια και αυτό είναι βασικό. Είναι νέος προπονητής και άμα στηριχτεί θα τα πάει μια χαρά. Αυτό να το θυμάστε…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα