Τα εισιτήρια για το Πλατανιάς - Παναθηναϊκός

Γιώργος Βροντάκης
Τα εισιτήρια για το Πλατανιάς - Παναθηναϊκός

bet365

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα είναι προς διάθεση την Τρίτη και κοστίζουν 20 και 30 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014, θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 10 Αυγούστου έως και το Σάββατο 14 Αυγούστου, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το Γραφείο Διάθεσης Εισιτηρίων στα Χανιά (Κυδωνίας 67, δίπλα στο κατάστημα «Σταύρος Σπορ»), από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 10 Αυγούστου και την Τετάρτη 11 Αυγούστου, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν αποκλειστικά και μόνο οι κάτοχοι αποκόμματος εισιτηρίου από τον αγώνα Πλατανιάς Χανίων – Αστέρας Τρίπολης, στην ίδια Θύρα, όχι όμως και στην ίδια θέση.

Από την Πέμπτη 12 Αυγούστου δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν όλοι οι φίλαθλοι.

Τιμές

Θύρες 1 και 2: 30 ευρώ.

Θύρα 3: 20 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα