Ξεμούδιασμα με Κ20 η Καλλονή

Φώτης Καρακούσης
Ξεμούδιασμα με Κ20 η Καλλονή

bet365

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες της Καλλονής στο φιλικό με την Κ20. Οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη επικράτησαν με 7-1, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Χουάνλου.

Με δύο νίκες και μία ήττα (από τον Ολυμπιακό και εξαιρετικά δύσκολα), η Καλλονή είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι νησιώτες παρότι αναγκάζονται να είναι... εξόριστοι μιας και το γήπεδό τους δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, έχουν παρουσιάσει ένα εξαιρετικό σύνολο που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, μια εικόνα που τώρα στην διακοπή επιθυμεί να μην χαλάσει. Γι' αυτό οι νησιώτες προσπαθούν να κρατηθούν σε εγρήγορση με φιλικά παιχνίδια. Σήμερα Σαββάτο οι άνδρες έπαιξαν με την Κ20 και συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις επικράτησαν με το ευρύ 7-1, σε ένα ματς στο οποίο επέστρεψαν οι Κριπιντίρης, Περόνε, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά και ο Χουάνλου. Στον αντίποδα δεν αγωνίστηκε ο Αγρίτης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος ο Σέγκος

Με ανακοίνωσή της η Καλλονή γνωστοποιεί το τέλος της συνεργασίας της με τον γυμναστή της ομάδας Βασίλη Σέγκο. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον γυμναστή Βασίλη Σέγκο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα