Δεν προλαβαίνει για Ξάνθη ο Κάμπελ

Δημήτρης Τομαράς
Δεν προλαβαίνει για Ξάνθη ο Κάμπελ

bet365

Ο Τζόελ Κάμπελ δύσκολα θα προλάβει να παίξει στο ματς του προσεχούς Σαββάτου με την Ξάνθη καθότι ο παίκτης θα φτάσει Ελλάδα την Παρασκευή. Έξτρα πρόγραμμα για Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει υποχρεώσεις με την Κόστα Ρίκα, κάτι που σημαίνει παιχνίδι για αυτόν τα ξημερώματα της Τετάρτης με την Τζαμάικα. Ο Τζόελ Κάμπελ θα γυρίσει την Παρασκευή στην Αθήνα οπότε θα είναι αισθητά καταπονημένος από τα ματς και το πολύωρο ταξίδι. Μοιραία εκτός απροόπτου θα μείνει εκτός για να πάρει ανάσες. Αρκετά μεγάλη επιβάρυνση θα έχουν και οι δύο Αφρικανοί παίκτες του Ολυμπιακού, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ και ο Ντελβίν Ντινγκά που έχουν αγώνες με το Μάλι και το Κονγκό αντίστοιχα. Κατά τα άλλα ο Χαβιέρ Σαβιόλα κάνει έξτρα πρόγραμμα έτσι ώστε να φτάσει άμεσα στο επίπεδο που θέλει. Ο Αργεντινός άσος δείχνει ξανά τον υπέρμετρο επαγγελματισμό του δουλεύοντας επιπλέον για να βελτιωθεί πιο πολύ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα