Ο Γκαγκάτσης στον Πανηλειακό!

Gazzetta team
Ο Γκαγκάτσης στον Πανηλειακό!

bet365

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης... είναι εδώ! Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου ανέλαβε γενικός διευθυντής στον Πανηλειακό με υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος τον Γιάννη Καλλιτζάκη!

Οι Πυργιώτες οργανώνονται σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς. Για το λόγο αυτό ο Βασίλης Γκαγκάτσης όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή, ενώ η παλιά μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλιτζάκης υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να επιλύει τυχόν προβλήματα που υπάρχουν βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την τεχνική ηγεσία

Από κει και πέρα η ομάδα του Πύργου θα δώσει φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης! Μεταξύ άλλων ο σύλλογος θα βραβεύσει τον Σάκη Τσιώλη τόσο για την προσφορά του ως παίκτης αλλά και ως προπονητής, κάτι που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσέλευση του κόσμου μιας και ο Καρδιτσιώτης κόουτς είναι ιδαίτερα αγαπητός στην πρωτεύουσα της Ηλείας.

Στα αγωνιστικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» συνεχίζει τις δοκιμές του, με την προετοιμασία να έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς σε μια εβδομάδα ξεκινάνε οι υποχρεώσεις της για το Κύπελλο και δύο εβδομάδες αργότερα αυτές για το πρωτάθλημα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα