«Δεν φεύγει ο Λεμονής!»

Gazzetta team
«Δεν φεύγει ο Λεμονής!»

bet365

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού ξεκαθάριζε ότι η ομάδα δεν αλλάζει προπονητή και τόνιζε ότι σύντομα θα γυρίσει ο τροχός και οι Βοιωτοί θα... χτυπήσουν εξάδα!

Ο Λεβαδειακός έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα το Πρωτάθλημα, ωστόσο ο Γιάννης Κομπότης, παρότι είναι προβληματισμένος, τονίζει ότι επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα αλλαγής τεχνικούς. Ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών έχει πολύ καλή σχέση με τον Έλληνα προπονητή, τον οποίο και συνεχίζει να στηρίζει.

«Ξεχάστε το. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Λεμονής. Καλύτερα που τρώμε τώρα τις σφαλιάρες. Θα γυρίσει ο τροχός και στη συνέχεια θα πάρουμε τα πάνω μας», τόνιζε ο Κομπότης σύμφωνα με το Goal: ««Έχουμε το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων. Οχι μόνο θα ανακάμψουμε, αλλά θα χτυπήσουμε και εξάδα», είπε χαρακτηριστικά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα