Ρονάλντο, ο ακριβότερος!

Ρονάλντο, ο ακριβότερος!

Μάκης Σταθάτος
Ρονάλντο, ο ακριβότερος!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και όχι ο Γκάρεθ Μπέιλ παραμένει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», άνθρωπος της «βασίλισσας» λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της μετακόμισης του Μπέιλ από το Λονδίνο και την Τότεναμ στη Μαδρίτη, είχε συνομιλία με τον Ρονάλντο, τον οποίο και ενημέρωσε ότι η μεταγραφή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κοστίσει περισσότερο.

«Εσύ είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά στον Πορτογάλο ο άνθρωπος των Μαδριλένων προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να διατηρήσει τον εγωισμό και το ηθικό του 27χρονου άσου στα ύψη.

Ακόμα πάντως, οι απόψεις διίστανται σχετικά με το ποσό που δαπανήθηκε για την μεταγραφή του Μπέιλ στην Ρεάλ. Η πλευρά της Τότεναμ κάνει λόγο για κάτι παραπάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ την ώρα που στη Μαδρίτης μιλούν για 91 εκατ. ευρώ δηλαδή λιγότερα από τα 96 εκατ. ευρώ που είχαν ξοδευθεί για τη μεταγραφή του Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2009.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα