«Λάδι» για τη Λιβαδειά!

«Λάδι» για τη Λιβαδειά!

Gazzetta team
«Λάδι» για τη Λιβαδειά!

bet365

Η Σούπερ Λίγκα... τιμώρησε με 2.500 ευρώ τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια που έγιναν στην Λιβαδειά! 100 ευρώ περισσότερα στον Παναθηναϊκό για το ματς με την Βέροια!

Τα επεισόδια στη Λιβαδειά έγιναν, εξαιτίας τους άργησε να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο αλλά ο διαιτητής Τοπούζης δεν κατέγραψε τίποτα από την ένταση ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και της αστυνομίας. Βάσει του κατηγορητηρίου, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν... λάδι και μάλιστα θα πληρώσουν 100 ευρώ λιγότερα από τον Παναθηναϊκό για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι με την Βέροια!

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Διότι : «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε κατά τέσσερα (4΄) λεπτά διότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης παρουσιάστηκαν στην φυσούνα με παραποιημένο τον βασικό εξοπλισμό τους (κάλτσες)»: ποινή επίπληξης.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εξακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα