«Καμία αλληλεγγύη από Σούπερ Λίγκα»

«Καμία αλληλεγγύη από Σούπερ Λίγκα»

Φώτης Καρακούσης
«Καμία αλληλεγγύη από Σούπερ Λίγκα»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός αρχικά ξεκαθαρίζει πως άλλο ΠΑΕ και άλλο ΣΚΑΪ, ενώ εκφράζει την δυσαρέσκειά του για την Σούπερ Λίγκα τονίζοντας πως δεν έδειξε πνεύμα αλληλεγγύης.

Οι «πράσινοι» επίσης αναρωτιούνται για το πως υπήρξε διαρροή προς την NOVA της επιστολής που κατέθεσαν στην διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διευκρινίζει για μία ακόμη φορά, το αυτονόητο: ότι η ΠΑΕ και ο ΣΚΑΙ αποτελούν αυτόνομα δρώντα νομικά πρόσωπα. Δυστυχώς ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις συντάχθηκαν με την απόρριψη της ταύτισης των δύο νομικών προσώπων.

Επίσης, μετά λύπης μας οφείλουμε να διαπιστώσουμε ότι και πάλι η Super League δεν επιδεικνύει πνεύμα αλληλεγγύης, όπως είθισται σε έναν συνεταιρισμό και δεν παρέχει τη στήριξή της σε ένα μέλος της που βάλλεται από τρίτο, εκτός συνεταιρισμού φορέα.

Τέλος, εκφράζουμε την απορία και έκπληξή μας, για τη διαρροή προς τη NOVA της επιστολής που κατέθεσε η ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως της Super League, απόσπασμα της οποίας επικαλείται η NOVA σε ανακοίνωσή της που εξεδόθη πριν από την ολοκλήρωση της συνεδριάσεως».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα