Αρνητικός ο Κούπερ για Αρη!

Αρνητικός ο Κούπερ για Αρη!

Gazzetta team
Αρνητικός ο Κούπερ για Αρη!

bet365

Όπως όλα δείχνουν, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα πει «όχι» στην πρόταση του Άρη για επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο Δημήτρης Ηλιάδης ήθελε έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας που να κάνει «γκελ» και στον κόσμο. Έτσι, στράφηκε στον γνωστό Έκτορ Ραούλ Κούπερ, καταθέτοντας πρόταση στο δικηγόρο του, η οποία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ κυμαινόταν στις 300.000 ευρώ το χρόνο.

Ωστόσο, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ πολύ δύσκολα θα απαντήσει θετικά. Αφενός δεν τον ικανοποιούν τα χρήματα και αφετέρου είναι αρνητικός στο να αναλάβει τη δεδομένη στιγμή τη δύσκολη αποστολή του πάγκου του Άρη, ο οποίος έχει αρκετά προβλήματα.

Παρότι λοιπόν ο Ηλιάδης του προσέφερε διετές συμβόλαιο για να τον δελεάσει, ο Αργεντινός όλα δείχνουν ότι θα πει «όχι». Οι επίσημες εξελίξεις αναμένονται σύντομα, ενώ οι διοικούντες των «κίτρινων» έχουν εντοπίσει και άλλες περιπτώσεις παικτών στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα