Τρέξιμο μετά το ρεπό στον ΠΑΟΚ

Τρέξιμο μετά το ρεπό στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Τρέξιμο μετά το ρεπό στον ΠΑΟΚ

bet365

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης, με τον Χουμπ Στέφενς και τους συνεργάτες του να δίνουν έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Με αρκετές απουσίες και εστίαση στη φυσική κατάσταση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τον ΠΑΟΚ. Ο Τσίμα Ονιέικε... έτρεξε αρκετά τους παίκτες της ομάδας και στη συνέχεια τους έβαλε σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Πέραν των διεθνών, στο κανονικό πρόγραμμα δεν πήραν μέρος Λάζαρ, Λίνο και Λόρενς, οι οποίοι ακολούθησαν μετά τη θεραπεία τους ατομικό πρόγραμμα, με τον Βραζιλιάνο να ακολουθεί και πρόγραμμα με μπάλα.

Ο Αθανασιάδης ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας στους κοιλιακούς προσαγωγούς και δεν προπονήθηκε. Από την πλευρά του, ο Στέλιος Κίτσιου κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων και θα απουσιάσει από την Παρασκευή ως την Τρίτη.

Ανοιχτές προπονήσεις την Πέμπτη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι την Πέμπτη οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως την Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις δύο προπονήσεις της ομάδας (09:30 και 18:30) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας, να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και να συνομιλήσουν με τους παίκτες. Οι συνεντεύξεις με τους ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιηθούν μετά την πρωινή και πριν την απογευματινή προπόνηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα