Παναθηναϊκός και Ελλάδα, ίδιο story

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Παναθηναϊκός και Ελλάδα, ίδιο story

bet365

Επί Αλαφούζου, κατά τον Αποδυτηριάκια, η ομάδα είναι επάνω στην πυρά μνημονίου…

Ο Έλληνας είναι γεννημένος Καραγκιόζης. Γιατί και πως, άστο. Μιλάνε τα γεγονότα. Αποχωρεί η χούντα το 1974 και τότε παίζει μπάλλα νόμιμα το ΚΚΕ. Μιλάμε το ελληνικό κόμμα με τα περισσότερα χρόνια Ιστορίας. Μακράν.

ΚΚΕ, ο ορισμός του κόμματος, υποτίθεται, με την έννοια ότι έχουν οργάνωση, στελέχη. Πέη μπλου. Άδειο μύδι επανέρχεται στη νομιμότητα το ένα το κόμμα. Ούτε ξέρουν που βρίσκονται, όλοι κι όλοι ούτε επτά άτομα στη σούμα. Όπως στο λέω.

Με δράση στο εξωτερικό τα στελέχη που πλαισίωσαν τον Ανδρέα όταν αυτός το 1974 έστησε το ΠΑΣΟΚ. Αμέσως αμολήθηκαν σε κάθε χωριό της Ελλάδος. Οι πρασινοφρουροί οργανώθηκαν, όμως όχι για να φτιάξουν τη νέα Ελλάδα, να κάνουν την Αλλαγή, αλλά πως θα αρπάξουν την εξουσία.

Το ΠΑΣΟΚ που σήμερα γιορτάζει την ίδρυσή του κερδίζει τις εκλογές το 1981, όμως οι άνθρωποι είναι ανέτοιμοι να κάνουν κι ένα βήμα, σύμφωνα με τις εξαγγελίες τους. Τις μεγαλοστομίες τους Τις παπαρολογίες τους. Ανέλαβαν τη χώρα εντελώς απροετοίμαστοι. Με μνημόσυνο θα έπρεπε να θυμούνται την 3η Σεπτέμβρη.

Γι’ αυτό σου λέω ότι ο Έλληνας είναι γεννημένος. Καραγκιόζης, τι άλλο. Μόνο τι θα αρπάξει. Και να διαμαρτυρηθεί. Όχι να δουλέψει. Να παράξει. Να σχεδιάσει. Να προγραμματίσει. Όχι τέτοια πράγματα.

Στα δικά μας. Στο χώρο μας. Ρεζιλίκια απερίγραπτα από τους Κατσιφάρα, Κουλούρη, όταν αυτοί οι δυο ανέλαβαν να κάνουν Αλλαγή στον αθλητισμό το 1981. Μας τάραξαν στην πάρλα, ουσία μηδέν.

Κατέρρευσε το ΠΑΣΟΚ. Γιατί; Επειδή κατέρρευσε οικονομικά η Ελλάδα. Ίδιο στόρυ, όπως με τον Παναθηναϊκό. Για ένα κωλοπρωτάθλημα φαγώθηκαν τα πακέτα των πακέτων της πολυμετοχικότητας με την ομάδα απροστάτευτη πλέον και από κάποιο μνημόνιο.

Αλήθεια, με ποιο οικονομικό πλάνο, αυτό ή, εκείνο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωρεί πατώντας στη γη ή, στο κενό. Και με ποια προοπτική. Στο στυλ Ανδρέα «Τσοβόλα, δώστα όλα». Στην ηθική Τσοχατζόπουλου. Στον ορθολογισμό Σόϊμπλε που χαρακτηρίζει την Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Η Ελλάδα βρήκε το δρόμο της. Στο χάος. Ο Παναθηναϊκός;


Γιατί οφείλει να παραιτηθεί εάν είναι αξιόπιστος ο Αλαφούζος, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας