Καρακούτσης: «Ξέρω το μέγεθος και τη δυναμική της ΑΕΛ» (vid)

Καρακούτσης: «Ξέρω το μέγεθος και τη δυναμική της ΑΕΛ» (vid)

Gazzetta team
Καρακούτσης: «Ξέρω το μέγεθος και τη δυναμική της ΑΕΛ» (vid)

bet365

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Λάρισας παραχώρησε ο τερματοφύλακας Τάσος Καρακούτσης που μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να επιλέξει την ΑΕΛ και όχι μόνο.

Ο πρώην γκολκίπερ της Νίκης Βόλου μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις ως παίκτης των «βυσσινί», την πορεία την προετοιμασίας και άλλα πολλά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο athleticlarissa.gr:

Για ποιον λόγο επέλεξε την ΑΕΛ και Γ΄ Εθνική και όχι άλλη της Β΄ Εθνικής;

«Λόγω της κατηγορίας δεν θα μπορούσα να επιλέξω καμιά άλλη ομάδα πέραν της ΑΕΛ. Ξέρω σε ποια ομάδα ήρθα ξέρω και το μέγεθος και την δυναμική της ΑΕΛ γι΄ αυτό και επέλεξα να έρθω σε αυτήν την ομάδα, όπως επίσης μεγάλο ρόλο έπαιξαν και οι άνθρωποι διοικούν πλέον την ΑΕΛ και αυτήν την νέα αρχή που γίνετε. Η προσέγγιση που έγινε στο πρόσωπο μου είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ αυτήν την στιγμή».

Για τις πρώτες εντυπώσεις σου...

«Δυστυχώς δεν ήμουν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας εκεί όπου και εγώ είδα μέσα από εσάς το τι ακριβώς συνέβη. Τώρα για το όσο διάστημα είμαι εδώ πέρα, το κλίμα είναι πολύ καλό με τα παιδιά να με έχουν δεχτεί πολύ καλά και με έχουν βάλει κατευθείαν στην οικογένεια της ομάδας. Προχωράμε δουλεύοντας σκληρά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Δύο λόγια για την προετοιμασία...

«Αν και δεν έχουμε τον επιθυμητό χρόνο να δουλέψουμε καθώς σε δύο εβδομάδες έχουμε κύπελλο και μετά πρωτάθλημα, παρόλα αυτά δουλεύουμε έτσι όπως πρέπει ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη όταν θα έχει τις επίσημες υποχρεώσεις της».

Για το δίλλημα Αλκαζάρ ή Arena;

«Αυτό το θέμα δεν αφορά εμένα. Η ομάδα θα αγωνιστεί εκεί που πρέπει. Σίγουρα το Arena είναι ένα στολίδι, παρόλα αυτά και το Αλκαζάρ έχει και αυτό την δική του βαρύτητα καθώς άλλωστε εκεί η ομάδα έχει σηκώσει και το πρωτάθλημα της. Εμένα δεν με ενοχλεί, όπου και αν αγωνιστούμε».


Για την κόντρα Λάρισα - Βόλος, δεδομένου πως αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Νίκη Βόλου...

«Την είχα νιώσει και πέρυσι. Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές. Η κόντρα είναι για τους έξω και όχι για εμάς. Τώρα πλέον είμαι στην ΑΕΛ και στόχος μου είναι το καλό της ΑΕΛ. Αν είναι να έχω κόντρα τον Βόλο τότε θα έχω κόντρα τον Βόλο».

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στην πρώτη επίσημη υποχρέωση της;

«Πιστεύω πως ναι. Γι΄ αυτό άλλωστε δουλεύουμε και εμείς και το προπονητικό τιμ καθημερινά εδώ πέρα, για να είμαστε 100% έτοιμοι όλοι μας, στην πρεμιέρα».

Για το αν φοβίζει ο ρόλος του φαβορί;

«Το φαβορί είναι μια λέξη που αποδεικνύεται εντός του αγωνιστικού χώρου. Εκεί είσαι φαβορί. Ότι και να λέμε στα λόγια είναι στον "αέρα". Μέσα στο γήπεδο είναι ο καθρέφτης».

Για το επίπεδο προετοιμασίας της ΑΕΛ με την Νίκη Βόλου, όπου και έβγαλε την προετοιμασία...

«Της ΑΕΛ είναι καλύτερο. Και το επίπεδο προετοιμασίας και η οργάνωση της ομάδας. Πιστεύω πως η ΑΕΛ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες της Β΄ Εθνικής».

*Το βίντεο προέρχεται από την ιστοσελίδα athleticlarissa.gr

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα