Τελειώνει ο Χατζηνικολάου

Τελειώνει ο Χατζηνικολάου

Θοδωρής Βασίλης
Τελειώνει ο Χατζηνικολάου

bet365

Η τρίτη ήττα του Άρη στα τρία πρώτα ματς όπως φαίνεται φέρνει το τέλος του Γιάννη Χατζηνικολάου. Την ψάχνουν για Κούπερ οι «κίτρινοι», δυνατά του Αναστόπουλου.

Αντίστροφα για την αποχώρησή του από τον πάγκο του Άρη μετράει ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Οι τρεις ήττες στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος έφεραν το τέλος για τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος εντός της ημέρας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Μαζί του θα αποχωρήσει και ο Δημήτρης Μούτας από την θέση του τεχνικού διευθυντή, αφού οι δύο άνδρες πληρώνουν τόσο το άσχημο ξεκίνημα, όσο και τις άστοχες επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι. Για τον λόγο αυτό ο Δημήτρης Ηλιάδης έχει συνάντηση αυτή την ώρα για να τελειώσει το θέμα.

Ψάχνεται για Κούπερ, δυνατά του Αναστόπουλου

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού στον Άρη προσπαθούν να κάνουν το μεγάλο μπαμ με την πρόσληψη ενός παλιού γνωστού, του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος είχε περάσει με απόλυτη επιτυχία την διετία 2009-1. Παρόλα αυτά περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Νίκος Αναστόπουλος το όνομα του ακούγεται όλο και πιο πολύ και ο ίδιος περιμένει στο ακουστικό του και είναι θετικός να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα