«Τεράστια τιμή ο Παναθηναϊκός»

«Τεράστια τιμή ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Αθανασίου
«Τεράστια τιμή ο Παναθηναϊκός»

bet365

O Παναθηναϊκός έδωσε ευκαιρία στον Μπαλμπόα και ο μεγάλος Πάολο Μοντέρο μιλά στο gazzetta.gr για τον Ουρουγουανό στράικερ!

Αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς των 90's, αφήνοντας εποχή με την φανέλα της μεγάλης «κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, της Γιουβέντους. Η ζωή τα έφερε έτσι, ώστε στα πρώτα του βήματα ως μάνατζερ να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό για έναν ταλαντούχο συμπατριώτη του στράικερ. Τον Αντριάν Μπαλμπόα, ο οποίος ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι» που επιβεβαίωσε απόλυτα το αποκλειστικό θέμα που είχατε διαβάσει εδώ.

Ο Πάολο Μοντέρο, περί ου ο λόγος, μιλά στο gazzetta.gr για τον... άγνωστο σε εμάς Μπαλμπόα, στάζει «μέλι» για τον Παναθηναϊκό και ξεκαθαρίζει πως ο νεαρός φορ έχει τα προσόντα να κάνει σπουδαία καριέρα στο μέλλον.

-Πως προέκυψε η συνεργασία σας με τον Μπαλμπόα;

«Είναι ένα παιδί που το παρακολουθούσα καιρό. Μου είχε κάνει εντύπωση και τον πιστεύω πολύ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μέλλον. Τον ήθελαν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ουρουγουάης αλλά η προοπτική του μεγάλου Παναθηναϊκού άλλαξαν τα δεδομένα».

Μιλήστε μας για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη...

«Ο Αντριάν, όπως ξέρετε, είναι ένας σύγχρονος στράικερ. Δυνατός, με καλό χειρισμό της μπάλας και εξαιρετικά τελειώματα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό, όμως, που για εμένα τον κάνει να ξεχωρίζει είναι πως παίζει με καρδιά, τα δίνει όλα για την ομάδα και το καλό της».

Μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό;

«Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές που κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι και μία τεράστια αλλαγή συνθηκών θέλουν τον χρόνο τους. Ο Αντριάν έχει τα στοιχεία που μπορούν να δώσουν πράγματα σε κάθε ομάδα. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα είναι παίκτης της Εθνικής Ουρουγουάης. Είναι επιθετικός κλάσης».

Γιατί στην Ελλάδα και όχι κάπου αλλού;

«Γιατί στη προοπτική του Παναθηναϊκού βάλαμε όλες τις υπόλοιπες προτάσεις πίσω. Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος αυτού του συλλόγου. Είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, με τεράστια δυναμική και αρκετές επιτυχίες στο υψηλό επίπεδο. Μίλησα και με τον πρόεδρο(σ.σ Αλαφούζο) και νομίζω πως υπάρχει το απαραίτητο πλάνο για να εξελιχθεί όσο καλύτερο γίνεται ένας νεαρός ταλαντούχος παίκτης, όπως ο Αντριάν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα