«Πράσινος» Κλωναρίδης και παρουσίαση!

«Πράσινος» Κλωναρίδης και παρουσίαση!

Νίκος Αθανασίου
«Πράσινος» Κλωναρίδης και παρουσίαση!

bet365

Ατζαγκούν, Πράνιτς και Κλωναρίδης που ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό θα παρουσιαστούν την Τρίτη. Σε καλό δρόμο του Φιγκερόα, «ανοιχτό» για τους φευγάτους.

Η μεταγραφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη ολοκληρώθηκε στον Παναθηναϊκό και ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, ο νεαρός Έλληνας εξτρέμ θα παρουσιαστεί αύριο το μεσημέρι στη Λεωφόρο μαζί με τα άλλα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του «τριφυλλιού» που ήρθαν για να προσθέσουν ποιότητα στη δημιουργία. Ο λόγος, φυσικά, για τον Ντάνιελ Πράνιτς και τον Αμπντούλ Ατζαγκούν. Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη για την υπογραφή συμβολαίου τετραετούς διάρκεια».

Αυτοί, πάντως, δεν θα είναι οι τελευταίοι... νέοι στο Κορωπί, μιας και υπάρχουν συζητήσεις με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα για την επιστροφή του. Αυτές γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, υπάρχει διαφορά αλλά και αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί το deal.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά τους φευγάτους, για Τοτσέ, Πίντο, Κουίνσι, Βελάσκες γίνονται κάποιες επαφές με ομάδες που είναι σε «ανοιχτές» αγορές, οπότε μπορεί κάποιοι να φύγουν και μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου που ισχύει για την Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα