Ανοιχτοί λογαριασμοί και κρητικό ντέρμπι

Μαριάννα Αξιοπούλου
Ανοιχτοί λογαριασμοί και κρητικό ντέρμπι

bet365

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη και ο ΟΦΗ τον Πλατανιάς στο κρητικό ντέρμπι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ

Η μοναδικότητα αυτής της αναμέτρησης έγκειται στην παράδοση. Ο Άρης έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα και αυτή ακριβώς την παράδοση χρειάζεται στην παρούσα φάση. Οι κιτρινόμαυροι μετά από δύο αγωνιστικές είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη και θα παίξουν στην Αθήνα με στόχο να εκμεταλλευτούν την κούραση των γηπεδούχων και την προϊστορία τους, όπου μετράνε έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ο Ατρόμητος μπορεί να έχει τα… θέματά του μετά το ευρωπαϊκό διήμερο στην Ολλανδία, αλλά έχει εξίσου μεγάλη ανάγκη από ένα θετικό αποτέλεσμα. Κι αυτό όχι λόγω της ήττας από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, όσο λόγω της ισοπαλίας στην πρεμιέρα απέναντι στον Εργοτέλη.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 2/9, 19:15 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ατρόμητος-Εργοτέλης 2-2, Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1. / Απόλλων-Άρης 2-1, Άρης-Καλλονή 0-2.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,67 Χ: 3,75 2: 8,62
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Ιωαννίδης, Καρσιώτης, Σταθόπουλος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος - Αγκάνθο (τιμωρ.), Πουλίδο (τραυμ.)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να γράψει ιστορία στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά ακόμα κι έτσι η παρουσία του στην Ολλανδία δε θα περάσει χωρίς να μείνει αξιομνημόνευτη. Τόσο για την παραλίγο σπουδαία έκπληξη, όσο και για το μοναδικό φαινόμενο να διακοπεί ματς και να συνεχιστεί το επόμενο πρωί! Το ματς λογικά μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα και θα μπορούσε να πάει και Τρίτη πρωί αν χρειαστεί! Ευτυχώς που στο Περιστέρι δεν έχει εστιατόριο, αλλά προσοχή στα κυλικεία.

ΟΦΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Σπίτι μου, σπίτι σου ή και κάπου αλλού… Η Κρήτη έχει φέτος τρεις εκπροσώπους στη Super League και η μεγάλη μάχη ανάμεσα στα Χανιά και στο Ηράκλειο αναβιώνει μέσα από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πλατανιά. Οι δύο ομάδες πέρυσι είχαν αλλάξει… έδρες, με τον ΟΦΗ να κερδίζει στα Χανιά και τον Πλατανιά να επικρατεί στο Ηράκλειο. Προς στιγμήν, ουδείς από τους δύο έχει ξεκινήσει όπως θα περίμενε και δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ προβληματίζει, αφού παρά τις καλές κινήσεις του καλοκαιριού δεν έχει βρει ρυθμό, ενώ ο Πλατανιάς παρότι έχει ξεκινήσει με δύο εντός έδρας ματς παιχνίδια, ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 2/9, 21:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: «Θ. Βαρδινογιάννης»
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-0, Βέροια-ΟΦΗ 2-0. / Πλατανιάς-Βέροια 2-2, Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολη 1-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,38 Χ: 3,15 2: 3,56
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Δημητρόπουλος, Τουμπακάρης, Βλάσσης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Παπάζογλου (τραυμ.), Κυζιρίδης (τραυμ.), Ζόρο (τραυμ.) – Θέρα (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα