Ο Σκέποβιτς διώχνει Τζιμπούρ

Ο Σκέποβιτς διώχνει Τζιμπούρ

Gazzetta team
Ο Σκέποβιτς διώχνει Τζιμπούρ

bet365

Η απόκτηση του Μάρκο Σκέποβιτς όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσει στην έξοδο τον Ραφίκ Τζιμπούρ από τον Ολυμπιακό.

Ο Αλγερινός επιθετικός είχε δείξει διάθεση να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδας από την στιγμή που δεν βρέθηκε πρόταση από ομάδα που να τα καλύπτει τόσο τον ίδιο όσο και τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, μετά την απόκτηση του Σκέποβιτς με την παρουσία των Μήτρογλου και Σαβιόλα στην επίθεση των «ερυθρολεύκων», ο Τζιμπούρ δεν έχει θέση και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου.

Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να κινηθούν και νομικές διαδικασίες από την ΠΑΕ εναντίον του, αφού απουσίαζε για μεγάλο διάστημα από τις υποχρεώσεις του χωρίς άδεια.

Την Δευτέρα (2/9) όπου εκπνέει η μεταγραφική περίοδος αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το μέλλον των Γιάννη Φετφατζίδη και Χοσέ Χολέμπας. Οι δύο παίκτες έμειναν εκτός αποστολής από το ματς με τον Λεβαδειακό.

Η Τζένοα αναμένεται σήμερα να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για τον Φετφατζίδη με τις φήμες να κάνουν λόγο για 4 εκατομμύρια ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του. Όσο για τον Χολέμπας, η Μπεσίκτας λέγεται πως θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει δανεικό από τον Ολυμπιακό, κάτι που δύσκολα θα αποδεχθούν οι «ερυθρόλευκοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα