Επίσημα στην Ρεάλ ο Μπέιλ!

Γιώργος Κοντογεώργης
Επίσημα στην Ρεάλ ο Μπέιλ!

bet365

Οριστικά τέλος στο κορυφαίο σίριαλ του καλοκαιριού καθώς Ρεάλ και Τότεναμ ανακοίνωσαν την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών!

Πραγματικά άπειρα τα επεισόδια για το αν θα γίνει παίκτης των Μερένγκες ο Ουαλός, ο οποίος είναι και με τη βούλα κάτοικος «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Λίγα λεπτά μετά την επιβεβαίωση του Αντρέ Βίλας-Μπόας, Σπερς και Μερένγκες ανακοίνωσαν την συμφωνία τους για τον 24χρονο εξτρέμ, ο οποίος μαζί με τα bonus θα κοστίσει στους Ισπανούς 101 εκατ. ευρώ και θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο διάρκειας 6 ετών.

Στις 14:00 ώρα Ελλάδας θα γίνει η επίσημη παρουσίαση από τους Blancos

«Πέρασα έξι πολύ ευτιχισμένα χρόνια στην Τότεναμ, όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω 'αντίο'. Περάσαμε μαζί φοβερές στιγμές αυτά τα χρόνια και αγάπησα κάθε λεπτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στον σύλλογο. Τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τους πιο φανταστικούς οπαδούς που ελπίζω να καταλάβουν αυτή την τεράστια ευκαιρία που είχα στην καριέρα μου» ήταν η δήλωση του Μπέιλ.

«Δεν είχαμε σκοπό να πουλήσουμε τον Γκάρεθ αφού έχουμε στόχο να χτίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα για το μέλλον» ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ο οποίος αποδείχθηκε πολύ σκληρός διαπραγματευτής στις συζητήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα