«Μπαμ» με Λούκοβιτς ο ΠΑΟΚ

«Μπαμ» με Λούκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Μπαμ» με Λούκοβιτς ο ΠΑΟΚ

bet365

Έτοιμος για το «μπαμ» με τον 30χρονο διεθνή αμυντικό της Ζενίτ, Αλεξάνταρ Λούκοβιτς, είναι να κάνει ο ΠΑΟΚ.

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ετοιμάζει να προβεί ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ετοιμάζεται για το «μπαμ» με τον Αλεξάνταρ Λούκοβιτς, όπως γράφει η Sportday. Πρόκειται για τον 30χρονο διεθνή αμυντικό της Ζενίτ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως στόπερ.

Όπως αναφέρει η εν λόγω εφημερίδα, ο παίκτης έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και απέμενε μόνο να μείνει ελεύθερος από τους Ρώσους, κάτι που έγινε χθες. Έτσι, αναμένεται σήμερα στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί αύριο, αφού όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Ποιος είναι

Γεννημένος στις 23 Οκτωβρίου 1982 στο Κράγιεβο της Σερβίας, ο Αλεξάνταρ Λούκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από ομάδες της χώρας του και η πρώτη μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα ήρθε το 2007, όταν πήγε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ουντινέζε. Εκεί έμεινε μέχρι το 2010, όπου είχε 97 συμμετοχές, για να... μετακομίσει στη Ρωσία και στη Ζενίτ. Με τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης μέτρησε 40 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα