«Θέλει να επιστρέψει ο Λούτσο»

«Θέλει να επιστρέψει ο Λούτσο»

Gazzetta team
«Θέλει να επιστρέψει ο Λούτσο»

bet365

Ο πατέρας του Λουτσιάνο Φιγκερόα, Χόρχε, τόνισε πως θα ενδιέφερε τον γιο του το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής το gazzetta.gr, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να φέρει πίσω τον Λουτσιάνο Φιγκερόα. Αυτό επιβεβαίωσε και ο πατέρας του, Χόρχε, ο οποίος τόνισε πως είναι δεδομένο ότι θα ενδιέφερε τον παίκτη το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «πράσινους». «Ο Λουτσιάνο πέρασε πολύ όμορφα στο διάστημα που βρέθηκε στην Αθήνα και αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Δεν το έκρυψε ποτέ. Είναι δεδομένο ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική να επιστρέψει στην ομάδα», δήλωσε ο Χόρχε Φιγκερόα στην εφημερίδα Goal για να ξεκαθαρίσει ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επαφή μεταξύ των δυο πλευρών. «Ακόμη δεν έχει υπάρξει επαφή μαζί μου για να σας μιλήσω με πιθανότητες υλοποίησης. Εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις ομάδων που έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα