Με Τριανταφυλλόπουλο βασικό

Φώτης Καρακούσης
Με Τριανταφυλλόπουλο βασικό

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί στο Σαββατιάτικο ματς με την Βέροια (21:30) και την θέση του στην βασική ενδεκάδα θα πάρει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Γιώργος Κουτρουμπής θα είναι το αμυντικό δίδυμο του Παναθηναϊκού στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση απέναντι στην Βέροια στην Λεωφόρο (21:30). Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και έτσι ο Γιάννης Αναστασίου θα δώσει τη φανέλα βασικού στον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Βέβαια ο Κροάτης και πριν τα ματς με Παναιτωλικό και Πανιώνιο ήταν εξαιρετικά αμφίβολος αλλά τελικά έπαιξε, όμως προκειμένου να μην υπάρξει επιδείνωση του προβλήματος, το πιο πιθανό είναι να μείνει και εκτός αποστολής. Όσον αφορά την προπόνηση ο Σταματάκης δεν προπονήθηκε και έκανε ατομικό, ενώ οι Μουζακίτης, Αναστασόπουλος, Κουσίδης και Δώνης έκαναν προπόνηση με την ομάδα των Νέων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα