Στον ΠΑΟΚ ο Νίνης!

Στον ΠΑΟΚ ο Νίνης!

Απόστολος Παγώνης
Στον ΠΑΟΚ ο Νίνης!

bet365

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Πάρμα για τον δανεισμό του Σωτήρη Νίνη για ένα χρόνο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα βρεθεί την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη.

Μετά τον Γιώργο Τζαβέλλα του οποίου η απόκτηση θα ανακοινωθεί αύριο(30/8) ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει και τον Σωτήρη Νίνη καθώς τα βρήκε σε όλα με την Πάρμα για τον δανεισμό του Έλληνα διεθνή για ένα χρόνο χωρίς όμως οψιον αγοράς. Οι Θεσσαλονικείς τις τελευταίες ώρες ήταν στα τηλέφωνα με την ιταλική ομάδα και κατάφεραν να προχωρήσουν σε μια συμφέρουσα πρόταση για την ΠΑΕ καθώς ο Δικέφαλος θα πληρώσει λιγότερο από το μισό του συμβόλαιο που είναι στις 700 χιλιάδες ευρώ. Η συμφωνία θα επικυρωθεί αύριο με την άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον εκπρόσωπό του.

Ο Σωτήρης Νίνης όλο αυτό το διάστημα περίμενε να έρθει μια πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ιταλίας. Αυτή ήρθε και ήταν από τον ΠΑΟΚ και όπως έλεγε στο περιβάλλον του θα πάει σε μια με υψηλούς στόχους που γρήγορα θα εγκλιματιστεί καθώς στον Δικέφαλο υπάρχουν πολλοί συμπαίκτες του από την Εθνική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα