Άστρο λαμπρό τον οδηγεί...

Άστρο λαμπρό τον οδηγεί...

bet365

Τα δύσκολα τα απέφυγε ο Ολυμπιακός που μπορεί να κάνει όνειρα πρόκρισης καθώς κληρώθηκε με Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ! Δείτε όλους τους ομίλους του Champions League.

Καθρέφτης φυσικά είναι το γήπεδο! Όμως ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να ονειρεύεται παρουσία στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ! Κι αυτό γιατί η κλήρωση του Μονακό στάθηκε γενναιόδωρη μαζί του. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος απέφυγαν ονόματα-μεγαθήρια όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Μπάγερν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι από το πρώτο γκρουπ και σαφώς η Μπενφίκα δεν είναι το φόβητρο. Ναι μεν παραδοσιακή ποδοσφαιρική δύναμη, όχι όμως... ανίκητη.

Από το 2ο γκρουπ οι... νεόπλουτοι Παριζιάνοι σαφώς και είναι ίσως και το φαβορί του ομίλου με τους Ιμπραϊμοβιτς και Καβάνι στην επίθεση αλλά σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν το δέος της Μίλαν, της Γιουβέντους, αλλά ακόμη και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τέλος η Άντερλεχτ από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας μάλλον είναι... παραγγελία για τον Ολυμπιακό αφού σε καμία περίπτωση η «μόνιμη» πρωταθλήτρια Βελγίου δεν έχει την παλιά της αίγλη και δυναμική!

Αναλυτικά τα γκρουπ

1ο ΓΚΡΟΥΠ

Μάντσεστερ Γ.
Σαχτάρ
Λεβερκούζεν
Σοσιεδάδ

2ο ΓΚΡΟΥΠ

Ρεάλ Μ.
Γιουβέντους
Γαλατασαράι
Κοπεγχάγη

3ο ΓΚΡΟΥΠ
Μπενφίκα
ΠΑΡΙ
Ολυμπιακός
Αντερλεχτ

4ο ΓΚΡΟΥΠ
Μπάγερν
ΤΣΣΚΑ Μ.
Μαν. Σίτι
Πλζεν

5ο ΓΚΡΟΥΠ
Τσέλσι
Σάλκε
Βασιλεία
Στεάουα

6ο ΓΚΡΟΥΠ
Αρσεναλ
Μαρσέιγ
Ντόρτμουντ
Νάπολι

7ο ΓΚΡΟΥΠ
Πόρτο
Ατλέτικο
Ζενίτ
Αούστρια

8ο ΓΚΡΟΥΠ
Μπαρτσελόνα
Μίλαν
Αγιαξ
Σέλτικ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα