«Κοιτάει» Μάντλουγκ ο ΠΑΟΚ

«Κοιτάει» Μάντλουγκ ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Κοιτάει» Μάντλουγκ ο ΠΑΟΚ

bet365

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό κι ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι του Αλεξάντερ Μάντλουγκ ο οποίος αγωνιζόταν στην Βόλφσμπουργκ.

Μάλιστα στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν κάνει ήδη την πρώτη κίνηση αφού έγινε κρούση στον 31χρονο κεντρικό αμυντικό. Ο Μάντλουγκ κουβαλάει σημαντική εμπειρία, αφού από το 2002 αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα αρχικά με την φανέλα της Χέρτα μέχρι το 2006 και στη συνέχεια στην Βόλφσμπουργκ στην οποία βρισκόταν για επτά χρόνια πριν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Μετράει 247 συμμετοχές και 23 γκολ με τις δύο ομάδες έχοντας και δύο συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γερμανίας. Ο ΠΑΟΚ δεδομένα ψάχνει για κεντρικό αμυντικό αφού ο Λόπεθ δεν υπολογίζεται από τον Χουμπ Στέφενς και όπως αναφέρουν οι Γερμανοί έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα