Στην Τουρκία ο Σο

Στην Τουρκία ο Σο

Gazzetta team
Στην Τουρκία ο Σο

bet365

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος Πάπε Σο αναχώρησε την Τετάρτη για την Τουρκία προκειμένου να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του στην Ελαζίγκσπορ.

Συμπαίκτες και τη νέα χρονιά, παρότι δεν θα αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό θα είναι όπως όλα δείχνουν οι Βίκτορ Βιτόλο και Πάπε Σο. Ο Ισπανός ήδη αναχώρησε για την Τουρκία όπου αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ελαζίγκσπορ και όπως όλα δείχνουν τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Σενεγαλέζος.

Ο Σο αναχώρησε σήμερα Τετάρτη για την γειτονική χώρα, προκειμένου να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής τους στην Τουρκική ομάδα, την οποία θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε αντιμετωπίσει το καλοκαίρι σε ένα χορταστικό 4-4. Αξίζει να αναφέρουμε πως με την Ελαζίγκσπορ υπάρχει ήδη συμφωνία από πλευράς Παναθηναϊκού και πλέον αν τα βρει και ο Σενεγαλέζος, θα βρει και πάλι για συμπαίκτη του τον Βιτόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα