Τιμή στον... Νίντζα!

Φώτης Καρακούσης
Τιμή στον... Νίντζα!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως ανακοίνωσε θα τιμήσει στο ματς του Σαββάτου κόντρα στη Βέροια τον Γιάννη Καλιτζάκη. Τον... Νίντζα θα βραβεύσει ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Θεωρείται και όχι άδικα ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του Παναθηναϊκού. Για την ακρίβεια ως ένας από τους παίκτες που προσπαθούσαν πάντα για το καλύτερο, σε κάθε ματς και απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Ο λόγος για τον Γιάννη Καλιτζάκη, τον οποίο το «τριφύλλι» αποφάσισε να τιμήσει για την προσφορά του στην ομάδα.

Η βράβευσή του, θα γίνει το προσεχές Σάββατο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Βέροια και θα την κάνει ο Δημήτρης Σαραβάκος. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι το Σάββατο, πριν την έναρξη του αγώνα με τη Βέροια θα βραβευθεί ο Γιάννης Καλιτζάκης. Στόχος μας είναι κάθε αγώνας στη Λεωφόρο να είναι γιορτή και η ατμόσφαιρα να είναι τέτοια που αφενός να «θωρακίζει» την έδρα μας και αφετέρου να ενισχύει όσο το δυνατόν περισσότερο τις προσπάθειες της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό ανάλογες ενέργειες δεν θα είναι μεμονωμένες αλλά επαναλαμβανόμενες. Τη βράβευση εκ μέρους της ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Σαραβάκος», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα