«Στον Παναθηναϊκό ο Πράνιτς»

«Στον Παναθηναϊκό ο Πράνιτς»

Gazzetta team
«Στον Παναθηναϊκό ο Πράνιτς»

bet365

Ο Παναθηναϊκός έδωσε διορία στον Πράνιτς, αλλά η «Ο Jogo» τονίζει πως το deal ολοκληρώθηκε και ο Κροάτης έρχεται στην Αθήνα.

«Μια ακόμη υπόθεση ολοκληρώθηκε από τη Σπόρτινγκ. Ο Ντάνιελ Πράνιτς θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης ήταν εκτός πλάνων απ' όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας. Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, η ελληνική ομάδα κατάφερε τελικά να πείσει τη διοίκηση της Σπόρτινγκ να της δώσει τον Κροάτη μέσο, για δανεισμό ενός έτους», αναφέρει το δημοσίευμα. Θυμίζουμε, πως ο Παναθηναϊκός έχει δώσει διορία στον Κροάτη μέχρι την Πέμπτη. Βέβαια, δεν τονίζεται στο δημοσίευμα αν ο Πράνιτς βρήκε τη φόρμουλα να πάρει κάποια χρήματα από τη Σπόρτινγκ, κάτι που έχει φέρει και την καθυστέρηση στο θέμα της μεταγραφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα