Πήρε Πόποβιτς η ΑΕΚ

Πήρε Πόποβιτς η ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Πήρε Πόποβιτς η ΑΕΚ

bet365

Την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού Ζντράβκο Πόποβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Τον καλύτερό του εαυτό υποσχέθηκε ότι θα δώσει ο άλλοτε άσος των ΟΦΗ και Λεβαδειακού.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι από την Τετάρτη ο Ζντράβκο Πόποβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός με θητεία σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας δύο χρόνων με δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο.

Την περσινή σεζόν ο 30χρονος άσος αγωνίστηκε στην Σιμουρκ του Αζερμπαϊτζάν. Ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στην ΑΕΚ, μια ομάδα με πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω κι εγώ τις υπηρεσίες μου στη προσπάθεια για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κατηγορία που πρέπει να είναι. Γνωρίζω ότι υπάρχουν απαιτήσεις από όλους και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα