«Τελειώνει» ο Λόπεθ

«Τελειώνει» ο Λόπεθ

Gazzetta team
«Τελειώνει» ο Λόπεθ

bet365

Δεν πρόλαβε καλά καλά να έρθει στην Θεσσαλονίκη ο Ινίγκο Λόπεθ και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Χουμπ Στέφενς άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Σάλκε τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό στέλνοντάς του το μήνυμα ότι μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από την μέχρι στιγμής παρουσία του στην ομάδα.

Μάλιστα, η απογοητευτική του εμφάνιση στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό έδειξε γιατί ο Στέφενς δεν τον υπολογίζει στις βασικές του επιλογές. Ο ΠΑΟΚ με τον τρόπο αυτό του στέλνει μήνυμα ότι θα πρέπει να βρει ομάδα αφού δεν υπολογίζεται και είναι ενδεικτική η διάθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου για εύρεση κεντρικού αμυντικού.

Βέβαια, λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος θα είναι δύσκολο για τον Ισπανό να βρει ομάδα και γι αυτό αν δεν μπορέσει να βρει ομάδα, τότε θα παραμείνει στην Τούμπα μέχρι τον Ιανουάριο με τον ίδιο να γνωρίζει ότι δύσκολα θα έχει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα