Ανακοινώθηκε ο Τσιρίλο!

Ανακοινώθηκε ο Τσιρίλο!

Gazzetta team
Ανακοινώθηκε ο Τσιρίλο!

bet365

Ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι κι επίσημα παίκτης της ΑΕΚ με την Ένωση να ανακοινώνει την μονοετή συμφωνία. Δεν μπoρούσε να κρύψει την χαρά του ο Ιταλός.

Και με τη βούλα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο. Η Ένωση ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό για τον επόμενο χρόνο. Ο ίδιος ο παίκτης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την συμφωνία κάνοντας λόγο για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Στο παρελθόν πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στην ΑΕΚ, αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λίγκ και δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Πάντα είχα στήν άκρη του μυαλού μου την ημέρα της επιστροφής μου. Γνωρίζω τί σημαίνει αυτή η ομάδα και πόσο βαρύ είναι το όνομά της. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ΑΕΚ», ανέφερε ο Τσιρίλο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της Ένωσης:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας ενός έτους.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα